Αμπέλι

Η σημασία του αμπελιού για τη χώρα μας είναι πολύ μεγάλη καθώς τα ελληνικά κρασιά έχουν μοναδική γεύση και αρώματα, που οφείλονται στις μοναδικές ελληνικές ποικιλίες, καθώς και στα ιδιαίτερα εδαφοκλιματικά χαρακτηριστικά της χώρα μας. Tο κρασί και το αμπέλι υπάρχουν στη χώρα μας από την αρχαιότητα. Oι ανάγκες των παραγωγών κρασιού ή επιτραπέζιου σταφυλιού και των καταναλωτών αυτών των προϊόντων, απαιτούν το αμπέλι να παράγει σε υψηλές αποδόσεις, αλλά παράλληλα να εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα, εμφάνιση, αντοχή στη διατήρηση και ταυτόχρονα να είναι απαλλαγμένο από χημικά υπολείμματα.
Τα προϊόντα του ΑγροΟικοΣυστήματος μπορούν να διασφαλίσουν τις παραπάνω προϋποθέσεις με ένα πρόγραμμα ανοιξιάτικων και θερινών ψεκασμών
Πιο αναλυτικά:
α/α |
Χρόνος επέμβασης |
Βοηθητικό της ανάπτυξης των φυτών |
Δόση εφαρμογής |
1 |
Μετά το κλάδευμα |
BIOSHELL ZFC |
1κιλό/100lt |
2 |
Φούσκωμα ματιών |
BIOSHELL ZFS |
800cc/100lt ή |
3 |
5-10εκ βλάστησης |
BIOSHELL ZFS |
1κιλό/100lt |
4 |
30εκ. βλάστησης |
BIOSHELL ZFS |
1κιλό/100lt |
5 |
Τέλος άνθησης |
BIOSHELL ZFS |
1κιλό/100lt |
6 |
8-10 Ιουνίου |
BIOSHELL ZFS + |
1κιλό/100lt |
7 |
20-25 Ioυνίου |
BIOSHELL ZFS |
1κιλό/100lt |
8 |
10 Ιουλίου |
Θειοθειϊκό Κάλιο |
100cc/100lt |
9 |
20-25 Ιουλίου |
BIOSHELL ZFD |
1κιλό/100lt |
10 |
5-10 Αυγούστου |
BIOSHELL ZFC |
1κιλό/100lt |
11 |
20 Αυγούστου |
BIOSHELL ZFD |
1κιλό/100lt |