Η Καλλιέργεια της ακτινιδιάς
Το ακτινίδιο, παρότι παράγεται και καταναλώνεται στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, είναι ένας καρπός με εξαιρετικά διατροφικά χαρακτηριστικά που διακρίνεται τόσο για την περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, όσο και για την υπακτική του δράση. Η ακτινιδιά αν και είναι υποτροπικό είδος καλλιεργείται με επιτυχία στην Ελλάδα, ωστόσο όμως είναι συνήθη τα προβλήματα θρέψης που […]

Το ακτινίδιο, παρότι παράγεται και καταναλώνεται στην Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες, είναι ένας καρπός με εξαιρετικά διατροφικά χαρακτηριστικά που διακρίνεται τόσο για την περιεκτικότητά του σε βιταμίνη C, όσο και για την υπακτική του δράση. Η ακτινιδιά αν και είναι υποτροπικό είδος καλλιεργείται με επιτυχία στην Ελλάδα, ωστόσο όμως είναι συνήθη τα προβλήματα θρέψης που παρουσιάζονται κυρίως από ανεπάρκεια σιδήρου.
Εφαρμογή BIOSHELL ZF1: Τέσσερις εφαρμογές του 1 kg ανά στρέμμα (κατά Μ.Ο.) για καλύτερη θρέψη και ποιότητα καρπού.
Εφαρμογή BIOSHELL ZFC: Τέσσερις εφαρμογές του 1kg ανά στρέμμα (κατά Μ.Ο.) για καλύτερη ανάπτυξη του φυτού.